Husk meg
Brukernavn
Passord

Veien tilbake!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 12 nov 09, 13:31

Jaja, folkens da var åretssesong over for en uke siden, vi rykka ned og ikveld avgjøres den helt totalt uviktige kampen for hvem som tar vår plass i TL10.

I fotballhistrisk sammenheng har jo mange storlag slitt når belastningene fra omgivelsene har blitt for store, det er dette vi har vært vitne til i år. Felles for de fleste storlaga er at de har klart å reise seg igjen. Nå tror jeg at FFK er det laget som kan komme tilbake og reise seg til ett av Norges beste lag igjen.

Vi får begynne å tenke positivt igjen, la oss bli fascinert av de POSITIVE tinga som dukker opp i all elendigheten.

FFK må spare penger, noe som åpner for at FFK kan satse på noen av sine eminente unge talenter.

Vi kan bygge opp igjen den gode atmosfæren som har vært på stadion i flere år.

Vi blir kanskje, forhåpentligvis kvitt endel av suppehuene på tribunen, altså de som slenger dritt til egne spillere.

PH MÅ rydde opp i egene rekker etter en heller skandaløs oppførsel med PH ledelsen i spissen.

FFK MÅ rydde opp blant ansatte og i styrene og kan bidra til en positiv forløsning av energi, som gjør att folk drar i samme retning og vi lager ett nytt topplag, med en sunn vekst og en ettervekst av egene unge spillere.

 

Om dere er med meg så svar gjerne bare ja, det viktigste er at vi alle står sammen for FFK


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 12 nov 09, 13:33

Går ikke an å være uenig i det der, ja fra meg.

---------------------------

It is proof of a bad cause when it is applauded by the mob. Seneca


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 12 nov 09, 13:59

Stiller meg sammen med deg jeg, Ebenfalk.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


bazel

Juniorspiller
Ble medlem: 04 apr 07
Innlegg: 82

Lagt til: 12 nov 09, 14:48

Går jo faktisk ikke ann og være uenig!


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 12 nov 09, 14:50

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
ikveld avgjøres den helt totalt uviktige kampen for hvem som tar vår plass i TL10.

Den er vel ikke helt uviktig for FFK.  S08 i Adecco vil nok gi FFK 2 ekstra vanskelige kamper til året.  Men dersom  S08 rykker opp og de i tillegg skulle klare seg og FFK ikke rykker rett opp, så kan kjapt S08 bli det førende laget i Østfold.  Med dårligere økonomi i fotballen vil kampen om de lokale talentene bli hardere.  Så av hensyn til FFK ønsker jeg nok Kongsvinger seier idag, helst 8-0 sånn symbolsk sett.

Ellers så er jeg enig i mye av det du sier, men vi må belage oss på negative nyheter til langt ut i januar/februar tror jeg.  Å lese gårsdagens Fredrikstad Blad var som tømme ei bleiebøtte.  Drittpakke på drittpakke ble dratt frem....

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 12 nov 09, 14:51
Endret: 12 nov 09, 14:52
Endret av: Ebenfalk2

I samme slenge vil jeg oppfordre samtlige som skriver under å sende tekstmelding med, "la oss stå sammen for FFK"  til 10 av sine medsupportere :)


havis

Knøttespiller
Ble medlem: 21 mai 09
Innlegg: 75

Lagt til: 12 nov 09, 15:38

Veldig bra innlegg!

Ja!

---------------------------

Sats på talentene!


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 12 nov 09, 15:54

Absolutt enig i det meste, men jeg lurer på hvilke eminente talenter du sikter til?
Sarpsborg har eminente talenter i blant annet Ødegård på 16. Hvem ser du på som eminente talenter i FFK? Med eminente talenter legger jeg spillere under 20 år, som kan bidra på laget og spille oss rett opp i TL igjen.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 12 nov 09, 15:55

Hei!! Vær litt positiv da!!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 12 nov 09, 15:56

Vi har tross alt Østfolds beste JR lag!!!


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 12 nov 09, 16:16

Ja, mulig det, men hvem mener du er gode nok for å hjelpe FFK opp i TL? Jeg bare spør... At vi må satse på juniorer er helt klart, men hvem? Og er de gode nok for et lag som skal ligge i toppen av Adecco?


TothNR1

A-lagspiller

Ble medlem: 25 okt 06
Innlegg: 337

Lagt til: 12 nov 09, 21:38
Endret: 12 nov 09, 21:46
Endret av: FFK1903

Jeg håper alle skjønner at hvis dette bråket forsetter mye lenger kommer det til å bli store konsekvenser, jeg tror ikke ffk klarer å rykke opp igjen i dette forbanna tullet. Er også dritt lei plankehaugen som tror dem gjør mye for klubben, men dem har bare gjort ting verre! Det er også ganske latterlig å lese "tullet" deres, hvis dere er så sterkt imot alt i ffk og vet bedre enn alle så gjør noe mer enn å bare skrive den inn på ett forum som har tapt seg kraftig det året her! Det hjelper ingen plankehaugen at dere sutrer til media hele tiden, jeg er helt sikker på at ffk aldri setter fot i tippeligaen igjen hvis ikke noe drastisk skjer snart

Mod: Nå begynner det å ta av litt her. Alle sammen: Prøv å finn nye tråder hvor meningene kan postes. Har vært altfor mange som lager ny tråd for hver mening de har nå. Innlegg flyttet!

---------------------------

CUPVINNER 06


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 13 nov 09, 12:27
Endret: 13 nov 09, 12:50
Endret av: Rey

Må si at jeg synes det er skremmende å se alt som skjer og har skjedd i klubben i mitt og våre hjerter.

Interne stridigheter, maktkamper, dårlige personalbehandlinger, inkompetanse, økonomisk ruin, listen begynner etterhvert å bli skikkelig lang.

1. Hvordan er det mulig å ødelegge en klubb med så stort engasjement, publikumsoppslutning og økonomisk støtte fra næringslivet?

2. Har spurt spørsmålet før og stiller det igjen. Finnes det ikke mer kompetente ledere å finne enn R.Henriksen?

3. Hvordan kan sentrale styremedlemmer ha hemmelige møter for å finne løsninger for å kvitte seg med en leder de selv har ansatt?

FFK har historisk sett vært styrt av inkompetanse i de fleste ledd dessverre og dette har blitt videreført også etter opprykket. Virker dessverre ikke som om det er lagt en skikkelig plan for drift. Er ingen definerte mål man styrer etter og heller ingen klare retningslinjer. Klubben har på noen år gått fra en klubb med mye "dugnadsarbeid", til en stor administrasjon som har gått på bekostning av sjelen til klubben. Klubben råtner på rot. Hva har skjedd med den åpne klubben som KTE, Bjørn Jensen med flere ønsket? Den er jo idag totalt fraværende. FFK har blitt en totalt lukket klubb hvor de ansatte ikke gleder seg til å gå på jobb. Det er et alvorlig sykdomstegn.

Runar Henriksen har som leder et klart ansvar for at folk skal trives på jobb, ikke han alene, men trivsel kommer gjerne av motivasjon. At en leder ikke bryr seg om frivillige, tar tak i problemer eller uttaler seg opptil flere ganger uprofesjonelt i media bidrar ikke akkurat til ro og trivsel. R.Henriksen har heller aldri blitt feilsitert men heller skapt overskrifter av egen inkompetanse. Det er dessverre fakta. Som leder kan det også noen ganger være smart å heller holde kjeft. Er ingen krav å uttale seg i media i alle saker. R.Henriksen skal være en samlende person i en stor organisasjon, skremmende at man ikke forstår det selv.

Næringslivet har støttet FFK enda de har vært klar over mange av de interne problemene i klubben, fordi mange ledere er oppriktig glad i klubben og har et hjerte for byen. Alle problemene som nå er i klubben tror jeg dessverre vil føre til at endel næringslivsledere vil være mer skeptiske til å "pøse" inn penger i en så dårlig driftet klubb, da pengene allikevel vil gå til uansvarlig høye lønninger og til å dekke gammel morro. Dersom FFK får næringslivet i mot seg så er det skifteretten neste og kroken på døra. Tror ikke mange her inne vet hvor alvorlig økonomien er.

Styret i FFK er et kapittel i seg selv. Hvor mye ryggrad har de? Ingen, total lammelse fra nakken og ned. Når man nå ikke engang vil vedkjenne seg sin mistillit til R.Henriksen etter alt som har kommet fram så sier det det meste. De er så livredde for sine egne posisjoner og ettermæle at de nå holder kjeft. De har selv ansatt R.Henriksen på en nærmest uoppsigelig kontrakt og de har ansatt T.Nordlie på en nærmest uoppsigelig kontrakt. Nå er de på tide at de tar sitt ansvar og fratrer sine stillinger. At de bør kastes er det ingen tvil om. At sentrale styremedlemer har hemmelige møter for å kaste sin ansatte leder, hva er det? Eller at man ikke vil sitte ved siden av hverandre på PH 10 års jubileum fordi man ikke liker de man jobber sammen med nesten hver dag?

Jeg var en av de som var mest kritisk til ansettelsen av T.Nordlie, ikke fordi at jeg personlig har noe imot han, men fordi jeg var 100 % sikker på at han var feil type trener for FFK. Det har ingenting med at FFK har overbetalte, late spillere å gjøre, men hvordan T.Nordlie behandler spillere og sliter på sine omgivelser gang på gang.

Hvordan styret kan ansette T.Nordlie uten å kartlegge mer med hans tidligere klubber i større grad, vitner om dårlig ledelse. Tror hverdagen nå har gått opp for dem, men det er alt for sent. T.Nordlie har en nærmest uoppsigelig kontrakt. FFK har på ingen måte råd til å sparke han. Har fått referert hvordan T.Nordlie behandler mennesker rundt seg, det har ingenting med å sette seg i respekt å gjøre, men direkte bøllete og demotiverende oppførsel. Man kan kjefte en liten stund, men etterhvert så mister man all respekt hvis kun det er den eneste metoden man har. Er redd at FFK kan miste en spiller som J.Thomassen på grunn av T.Nordlie.

Det finnes da billigere å bedre løsninger for FFK enn T.Nordlie. Se bare hva en trener som A.Sandstø fikk til med begrensede ressurser. Jeg mener også helt klart at klubben hadde unngått nedrykk med en annen mer motiverende trener. Ja klubben fikk flere poeng etter T.Nordlie kom, men samtidig så er jeg ganske klar på at vi med det mannskapet vi har kunne fått enda mer. At i tillegg ikke T.Nordlie tar mer ansvar etter tapet for Sarpsborg er for meg en gåte. Vi tapte faktisk mot et betraktelig dårligere lag delvis på grunn av inkompetent coaching under kampen. Ophaug og Piroja på topp mot slutten av kampen, bytte inn Valencia for så å bytte han ut igjen??

Er litt uenig med deg Holters i at ikke lokale spillere kunne bidratt i denne kampen. Er i en slik kamp en R.Kvisvik med sin ro kunne bidratt med forløsende pasninger, en J.Thomassen med sin iherdige jobbing, og en H.E Ramberg som ville gitt alt for ikke å tape en slik kamp.Spesielt når kampen forløp slik den gjorde. Mener også at Pål hadde vært et bedre valg en Askar, da Askar virket veldig preget av stundens alvor og kanskje heller burde spilt kant hele kampen. At de lokale spillerne har vært så dårlige i år er jeg ikke enig i. H E Ramberg var kanskje vår beste spiller i starten på sesongen, det samme var R.Kvisvik og J.Thomassen. For meg så har de virket frustrerte og umotiverte i høst. I særdeleshet R.Kvisvik som har lagt på seg og virker umotivert da han ikke får ny kontrakt, fortåelig nok. 

Hva må gjøres? Har listet opp 10 punkter. Dette er er min mening og klare krav dersom FFK skal få fjernet den ukulturen som eksisterer der idag.

1.Hele styret må gå av, man må få inn mer kompetente ledere i styret. Mennesker som setter klubben øverst. Dette kan medlemmene påvirke.

2. R.Henriksen må gå av snarest. Han har gang på gang vist at han ikke er en kompetent leder. Skammelig at det sitter en så inkompetent leder med en slik lederlønn i en millionbedrift som FFK.

3. Flere i administrasjonen må gå av, deriblant B.Bagstevold, som har vært en edderkopp som har spredt mye negativitet om interne stridigheter i administrasjonen og som har tenkt på egne posisjoner.

4. Fjerne T.Nordlie. Få inn en ny motiverende trener som har tillit i en spillergruppe.

5. Når dette er gjort, sørge for å åpne klubben igjen. Bygge tillit til mannen i gata. Heldigvis er det mye patroitisme. Men tilliten er svekket. Få tilbake dugnadsånden.

6. Sørge for at PH kun er en uavhengig supporterklubb som ikke har egne agendaer. Dvs ingen nærmere tilknytning til styre og stell i FFK. Være en ren supporterklubb.

7. Jobbe med å få med næringslivet i like stor grad neste år for å få klubben opp igjen. Bygge tillit. For å rydde opp trenger FFK T.Høili som en viktig bidragsyter for å rydde opp.

8. Reforhandle avtalen med Værste vedrørende leie av Fredrikstad stadion. FFK betaler alt for mye pr.idag.

9. Tilby spesielt Pål Andre en ny kontrakt for 2010, da han med sin rutine vil være en viktig mann i 1.divisjon.

10. Tilby Pål Andre en jobb i administrasjonen ved endt karriere. Kanskje han kan bli FFK,s neste direktør.

Dette er min personlige mening for å få FFK på fote igjen. Situasjonen er meget alvorlig, det må handles nå.

MOD: For å kopiere FFK1903 fra forrige innlegg:

Mod: Nå begynner det å ta av litt her. Alle sammen: Prøv å finn nye tråder hvor meningene kan postes. Har vært altfor mange som lager ny tråd for hver mening de har nå. Innlegg flyttet!

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 13 nov 09, 12:45

Enig i alt!Jeg håper også at døra ikke er lukket for raymond..Jeg vet at flere spillere har sagt at ray må være med videre.Raio lovet gutta å spille i rød hvit så lenge ray var der.Jeg er helt på linje med KTE når det gjelder Kvisvik,han betyr uendlig mye i en prestasjonsgruppe!


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 13 nov 09, 12:50

Du skriver at plankehaugen kun skal være en supporterklubb. Kan du utdype hva du mener med det? Mener du at de ikke skal si fra når de er uenige ting?

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 13 nov 09, 13:00

Jeg vet ikke hva Lars mener,men jeg syns de skal si ifra når de er uenig,gjerne med banner på kamper,og i åpne medlemsmøter etc.Hva jeg ikke liker er å få vite( 6 mnd etter) at de hadde meninger som kun ble luftet i det hemlige rom med spesielt utvalgte.Dette er forkastelig!Jeg er selv medlem i PH og vil at ting foregår på åpne og etiske måter.


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 13 nov 09, 13:06

Det er jeg selvfølgelig enig i, plankehaugen bør holde seg for gode til det de har gjort. Men at supporterklubben skal ha protestaksjoner og andre reaksjoner, det synes jeg er strålende!Supporterklubber skal si fra når ting er bra, og når ting er dårlig. Men å skape splittelser innad i systemet, det er uenig. De har skapt splittelse selv. Ved å rotte seg sammen med bagstevold.

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!

Skrivefeil kan forekomme ofte, da mitt tastatur har vært utsatt for en alkohol ulykke.


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 13 nov 09, 13:09

Opprinnelig postet av Liraren

Du skriver at plankehaugen kun skal være en supporterklubb. Kan du utdype hva du mener med det? Mener du at de ikke skal si fra når de er uenige ting?

Med det mener jeg at det er direkte uheldig at en leder av en supporterklubb som U.Berg ( selv om Jaran står som leder vet alle at Ulf styrer PH ) har så sterke bånd i ledelsen av FFK som han har. Har ingenting med å kunne si ifra når man er uenige å gjøre. Et godt eksempel på det var når Morgan Andersen var tiltalt for dokumentforfalskning og Ulf og PH gikk ut i media som de gjorde og bedyret hans uskyld. Dette fordi Ulf var og er kamerat med Morgan. Da mener jeg at båndene blir for tette og PH ikke uavhengig nok i forhold til styrerommene i FFK.

En supporterklubb bør og skal være mer uavhengig enn det PH har vært de siste årene. PH skal og bør ha et godt forhold til klubben og selvfølgelig si ifra når ting er bra eller dårlig. Har ingenting med det å gjøre Liraren.

Til moderatoren: Når jeg skriver det jeg skriver i en ny post er det fordi jeg mener mitt innlegg skiller seg litt ut og at jeg faktisk ville belyse hvor alvorlig situasjonen er, at du da legger dette inn i et innlegg hvor det står veien tilbake liker jeg svært dårlig og synes jeg er direkte respektløst med tanke på alle andre useriøse innlegg som får stå. Hovedtanken bak mitt innlegg er at klubben råtner og har råtnet på rot. Og da jeg vet at også ledelsen i FFK leser hva som står her inne var det også et stikk til dem når dem leser overskriften. Jeg er alltid seriøs her inne så dette liker jeg svært dårlig Rey!!! Minner om f-b.no tendenser..

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 13 nov 09, 13:39
Endret: 13 nov 09, 13:42
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Lars 29

Er litt uenig med deg Holters i at ikke lokale spillere kunne bidratt i denne kampen. Er i en slik kamp en R.Kvisvik med sin ro kunne bidratt med forløsende pasninger, en J.Thomassen med sin iherdige jobbing, og en H.E Ramberg som ville gitt alt for ikke å tape en slik kamp.Spesielt når kampen forløp slik den gjorde. Mener også at Pål hadde vært et bedre valg en Askar, da Askar virket veldig preget av stundens alvor og kanskje heller burde spilt kant hele kampen.

Tror du har misforstått litt... Jeg skrev jo også at Kvisvik burde ha vært på benken på bekostning av Valencia. I tillegg er det synd at det ikke ble plass til en spiller som Thomassen, som tross alt var i veldig god form denne høsten. Mot Molde mener jeg helt klart at det burde ha vært ryddet plass til ham på midtbanen. Jeg forstår at man ønsker å ha Wallace på banen, da han er en spiller som kan avgjøre kamper på egenhånd med sine frispark, men jeg mener helt klart at Thomassen burde ha spilt på bekostning av Ramberg i den kampen.

Jeg synes det blir altfor lettvint å tro at lokale spillere hadde vært løsning på denne kvalkampen. Nordlie mønstret det antatt beste mannskapet mtp. sesonginnspurten, og stort mer kan man ikke forvente. Derimot synes jeg, som deg, at de taktiske disposisjonene underveis var svake. Jeg har jo også skrevet tidligere at det er høyst bemerkelsesverdig å sette Askar ned på back når alle kunne se at han var preget (nervøs) av stundens alvor.

At Kvisvik legger på seg for at han er "umotivert" og ikke får fornyet kontrakt føler jeg virkelig er å vri på problemstillingen. Dette er ting han har drevet med i hele sin FFK-karriere, og også etter denne sommerpausen kom en langt mer smålubben variant tilbake. Det forteller langt mer om svake holdninger enn hvordan han har blitt behandlet i FFK.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Grasrota

Juniorspiller

Ble medlem: 13 aug 08
Innlegg: 80

Lagt til: 13 nov 09, 13:46

Opprinnelig postet av Lars 29

Med det mener jeg at det er direkte uheldig at en leder av en supporterklubb som U.Berg ( selv om Jaran står som leder vet alle at Ulf styrer PH ) har så sterke bånd i ledelsen av FFK som han har.

Akkurat! Endelig en som tar to skritt tilbake og klarer å vurdere et problem på objektivt/generelt grunnlag. Takk takk.

Jeg forstår at han Berg har gjort en hel del viktig og bra arbeid for både fotballklubben og supporterklubben. Arbeid som bidro til klubbenes opptur på 2000-tallet.

Samrøre mellom en 2.divisjonsklubb og supporterklubben er ikke så farlig. -Kanskje det til og med er til det beste for begge klubber. Men i det klubben (ASAet) blir et 100-millionersforetak og supporterklubben casher kontigent fra tre-fire tusen folk, er det opplagt at "en mann,en hatt" bør være et ledende prinsipp.

Det er forøvrig helt tydelig at for mange uformelle strukturer og kameratslige relasjoner har stått i veien for en smidig og moderne organisering av en stor bedrift. At klubbens frivillge bussjåfør er med og arrangerer hemmelige møter med administrativt ansatte, supportere og styremedlemmer sier sitt i den forbindelse.

Selv om det sikkert oppleves tungt for lokale superpatrioter som Berg og bussjåføren, er jeg ikke sikker på at deres sorti på noen måte er negativt for klubben.

 

---------------------------

dommær a' dommær!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24