Husk meg
Brukernavn
Passord

Tom Nordlie blir FFK-trener

Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 22 9

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 25 aug 09, 17:10

Opprinnelig postet av Holters

For øvrig dritt lei av å bli kalt medgangssupportere fordi man faktisk har innsyn i ting og tang som rører seg i klubben. Rimelig sikker på at negativitet til "dagens FFK" øker med graden av innsidekunnskap hos de aller fleste. Det er ikke akkurat noe godt arbeidsmiljø eller god stemning generelt i klubben for tida. Konflikter og misnøye på alle nivåer. Lenge leve uvitenhet, da kan man leve godt i sin egen naivitet. Misunner dere den.

Syns dette er et simpelt argument, litt sånn jeg vet noe ikke du vet........Nei, de som ikke vet  kan likegodt finne seg et nytt forum med likesinnede og leve godt i sin egen naivitet der, så kan de med innsyn diskutere her uten irriterende uenige supportere uten nødvendig innsyn.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 25 aug 09, 17:13

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Syns dette er et simpelt argument, litt sånn jeg vet noe ikke du vet........Nei, de som ikke vet  kan likegodt finne seg et nytt forum med likesinnede og leve godt i sin egen naivitet der, så kan de med innsyn diskutere her uten irriterende uenige supportere uten nødvendig innsyn.

Jeg tror Holters forsøkte å si at det må være lov til å melde i fra om ting som ikke er så bra i klubben når man sitter på en del info uten å bli kalt diverse ufine ting, ellers er jeg enig i at han kunne ordlagt seg annerledes Wink


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 25 aug 09, 17:21

La oss støtte laget og Tom, om han kommer. Det eneste som betyr noe i år er å unngå nedrykk. Jeg tror ingen er en bedre trener til akkurat det, en Nordlie.

Neste sesong tar vi neste sesong.

---------------------------

Heia FFK


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 25 aug 09, 17:23

Med, Tom Nordlie får vi i hvertfall økt medieinteresse og det er jo noe vi supporterne har savnet.


FFK Fan

Juniorspiller

Ble medlem: 17 jun 07
Innlegg: 122

Lagt til: 25 aug 09, 17:29

Hvor mange ganger har ikke Nordlie vist at han kan det og komme som en redningsmann?

---------------------------

FOR FREDRIKSTAD !!!


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 25 aug 09, 17:29

Opprinnelig postet av Acromion
Spørsmålet er jo heller ikke Tom Nordlie eller rykke ned. Plassen kan fint berges, den. De fleste er vel enige i at noe må gjøres.

Helt enig! Det er kun 6 poeng opp til 8 plass. Det som trengs i spillergruppa er sikkerhet i fremtiden, i form av oppklaring av kontrakter, hvem er treneren min, har jeg tillit i klubben, vil jeg bli satset på?
Alle disse spørsmålene, samt noe som ble snakket om på TV2 sporten, at man ikke regna med å være så dårlig denne sesongen har innvirket på spillergruppa negativt.

Og Henriksen med fler må ta sitt store ansvar her! Jeg har fortsatt trua på TL spill selv med Aune jeg, men ting må komme for en dag! At han ikke passer som hovedtrener tror jeg faktisk han vet selv, men han har tatt på seg den rollen i ubestemt tid, og gjør det beste han kan! Synd det bare ikke er godt nok nå!
Jeg vil heller ikke se Nordli i en lenger periode enn ut sesongen, og jeg kan like gjerne se en annen!

Og alt dette medgangssupporter preiket? Fryktelig spesiel bruk av ord syns nå jeg! Da flesteparten av argumentene er veloverveide, og tydeligvis med første eller andrehåndskunnskap.
En "can´t we just get along" stemning har ingenting på et forum å gjøre, spesielt ikke et fotballforum. Det VIL komme opp sterke meninger, med enda sterkere svar. Sånn er det bare.....

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 25 aug 09, 17:40

Opprinnelig postet av trigz

Det kan du jo si, men nå har jeg hatt "gleden" av å se LSK under Tom Nordlie i halvannet år, tross alt. Erfaringene er at spillerne i systemet har next to absolutt ingen kreativ frihet innenfor rollene sine. Systemet betyr alt, og det kommer aldri på tale å tilpasse det enkeltspilleres styrker, slik enhver rasjonell trener ville gjort det.

Se for deg at man setter opp en akse med høy individuell frihet i den ene enden og liten frihet i den andre. Da vil jeg påstå at lag med høy individuell frihet vil ha en mindre klar spillestil enn en med lav frihet. Motsatt blir det selvfølgelig veldig forutsigbart som du sier. Derfor blir det viktig å finne balansegangen. Lag som har en klar filosofi om hvordan de skal spille kan produsere veldig mye (Rbk under NAE). Jeg vil derfor driste meg til å hevde at lav individuell frihet i et spikret system kan være veldig sjansproduserende. Men igjen: Det må være en balansegang. Bevegelsene og samhandlingsmønstrene og de individuelle arbeidsoppgavene må være på plass, også må det selvsagt være rom for en uventet dragning i ny og ne.

Opprinnelig postet av trigz

Nordlies velger seg ut sine favoritter i gruppa, og degraderer, eventuelt kvitter seg med, de eventuelle sterke personlighetene som finnes blant spillerne.Kasey Wehrman er selve stjerneeksempelet på det - vår beste midtbanespiller, som forsvant til dere fordi han ikke fant seg i Nordlies latterlige lederstil.

Mye handler også om hvordan man tar vare på de andre som ikke er "fast" på laget. Der har jeg registrert at Nordlie har en jobb å gjøre (desverre for oss kanskje). Men ellers så er det viktig med en drillet førsteellver. Både stabæk i gullsesongen, Drillos og RBK under NAE hadde såkalt "fast" startoppstilling.

Opprinnelig postet av trigz

Nordlie tåler ikke i noen grad å bli motsagt, han tåler ikke innsigelser og han tåler iallfall ikke diskusjon rundt sine egne disposisjoner. I LSK omtales han bare som Uday, og du kan jo trekke dine egne konklusjoner derfra.

Overalt hvor han går, følger konflikter, uro og disharmoni etter. Og nå er det tydeligvis deres tur.

Dette er nok det mest skremmende, og jeg håper ikke du har så rett. Du setter det nok på spissen, men ingen røyk uten ild som man sier. Noen steder kan man nok ha godt av å få uenighetene frem i lyset slik at man kan få gjort noe meg dem. Selv om det kan bli mye rabalder og drit på kort sikt så kan det få bra følger på lang sikt hvis det bidrar til å få fjernet noen råtne epler eller noe slikt. Men uansett, skremmende lesning trigz.

Opprinnelig postet av trigz

Vær forberedt på at om laget vinner, tar han gladelig æren. Taper laget, er det aldri hans feil, og han gjør seg stadig vekk til narr med å stå i mixed zone og kverulere rundt hvissomattedersomatte-faktorer til kuene kommer hjem for å forklare hvorfor det iallfall ikke er HANS feil at man tapte kampen. Vær forberedt på dyre innkjøp, gjerne fra det som gjenstår av stammen av Start-laget som vant noen kamper i 2005 (jeg tipper Jon Midttun Lie er en het innkjøpskandidat for dere).

Det er jo synd om ikke han greier å inkludere laget i seiersfølelsen. Jeg klarer ikke helt å huske at han har sagt som du sier, men tvert i mot at han har rost laget i media når de har vunnet. Midtun Lie og Pedersen kan han jo bare våge seg med i FFK! hehe.. Tror du overdriver litt.

Kanskje det er noe galt med styre og stell i LSK også som ikke gjorde god nok research på Nordlie før han kom til klubben?

Opprinnelig postet av trigz

Jeg husker selv den skrekkblandede fryden mange LSK-supportere opplevde da Nordlie ble ansatt hos oss - følelsen av at dette kunne bli enten himmel eller helvete, men at det sannsynligvis ble det siste

Jepp.. Det er akkurat slik jeg har det nå i allefall Wink

Opprinnelig postet av trigz

Selv om FFK ikke er en av mine favorittklubber i TL unner jeg dere ikke å gå i oppløsning under Nordlies skrekkvelde. Jeg er bare sjeleglad for at det ikke er LSK det går ut over denne gangen. Vi var på god vei til å gå i oppløsning som følge av Uday, og kan først nå rette blikket framover.

Takk for lykkeønsker (hvor seriøse de enn er), og selv om du kanskje har rett i dine betrakselser av Nordlie så er ofte problemer ganske sammensatte, men som vi gjerne vil gi ett ansikt. I tillegg må det jo også sies at TN slet med en skadeutsatt stall (Kisneber?, Marius Johnsen og flere?) selv om han i flere tilfeller kanskje var skyld disse selv gjennom sitt omstridte treningsopplegg.

Selv krysser jeg fingrene for at dette kommer til å gå bra for FFK og hviler meg foreløpig på at en mann kan være gal ett sted, men rett ett annet sted.


suggas

Juniorspiller

Ble medlem: 23 aug 09
Innlegg: 79

Lagt til: 25 aug 09, 18:26

Nå har Tom Nordlie hvert trener enn stund. Det må være lite tifredstillende for han å få sparken vær klubb han blir ansatt i. Han har vel en intensjon om å gjøre det best mulig i jobben sin, bli mer atraktiv som trener, utvikle seg. Hvis han gang på gang mislykkes ville det ikke være naturlig for han å jobbe med det han ikke er så god på, ta imot impulser utenifra, slik at han ikke ødelegger hele sin karriere. Kanskje han ser dette som sin sjanse, lære av sine feil å juster ? Er det naivt å tro eller håpe på ?


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 25 aug 09, 18:29

Arne Scheie om Tom Nordlie.

http://radio.f-b.no/radio.php?id=627


Matiashs

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 25 aug 09, 18:29

"Tom Nordlie er en som en for tidlig sædavgang. Det er godt i noen sekunder. Så kommer orgasmen. Så er det slutt."
- Ivar Hoff

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 25 aug 09, 18:32

Det er en stund siden det har vært så medieinteresse rundt FFK som i dag, så det er ikke tvil om at Nordlie skaper blest rundt seg.


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 25 aug 09, 18:54

Opprinnelig postet av trigz

 I LSK omtales han bare som Uday, og du kan jo trekke dine egne konklusjoner derfra.

HæhæhæhæhæLaughing Ikke ubetinget positivt kallenavn nei.

Men i all alvorlighet, jeg tar faktisk heller en sesong i Adecco en TN i sjefsstolen. jeg kan ikke tenke meg hvordan en så konfliktutsatt mann skal kunne få retta opp noe som helst i FFK-systemet som gir skinn av å være et vepsebol av dårlig harmoni i øyeblikket. Skuta er råtten på rot, og TN i 2,5 år har alle forutsetninger for å sparke høl i det som gjennstår av skroget.

Hvorfor er det så mange som vil tenke ekstremt kortsiktig her? jeg tror lett Tom er mannen for å redde oss fra nedrykk i år, men fri og bevare meg for videre utvikling. Det burde i det hele tatt ringe en bjelle når han har trent et høyt antall TL-klubber og fått sparken / forlatt klubben i dårlig stemning i samtlige. hvis dere hører godt etter så er det mulig dere og hører bjella....................Hørte du den?

Hvis vi sammenligner oss med Odd og Start og ikke minst Molde er tydeligvis ikke et år i Adecco noen gigantkrise, selv om det virker som om man like godt kan ta turen ut i garasjen med renneløkke ved første øyenkast.

Start og Odd har tildels fått rydda opp i styre og stell, kasta ut enkelte stormannsgale elementer og fått skuta på rett kjøl igjen. I år ligger Odd ann til å ta medlaje etter direkte opprykk fra Adecco og Molde kjemper om seriegull. Hvorfor skulle dette være umulig i FFK, hvis man bare våger å tenke litt langsiktig og skape kontinuitet i stedet for å hoppe på nærmeste nødløsning?

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 aug 09, 19:00

Opprinnelig postet av Lex

La oss støtte laget og Tom, om han kommer. Det eneste som betyr noe i år er å unngå nedrykk. Jeg tror ingen er en bedre trener til akkurat det, en Nordlie.

Neste sesong tar vi neste sesong.

Kloke ord av Herr Luthor som vanlig. Som man kan se av mine innlegg har jeg samme holdning. Kun en ting gjelder nå. det er å unngå facing death or facing thunderstorms og the holy hell.

La oss støtte laget, Nordli hvis han kommer, og støtt klubben. Når sesongen er over med ny kontrakt som resultat så kan vi rasle med sablene.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 aug 09, 19:06

Opprinnelig postet av Sulla

Opprinnelig postet av trigz

 I LSK omtales han bare som Uday, og du kan jo trekke dine egne konklusjoner derfra.

HæhæhæhæhæLaughing Ikke ubetinget positivt kallenavn nei.

Men i all alvorlighet, jeg tar faktisk heller en sesong i Adecco en TN i sjefsstolen. jeg kan ikke tenke meg hvordan en så konfliktutsatt mann skal kunne få retta opp noe som helst i FFK-systemet som gir skinn av å være et vepsebol av dårlig harmoni i øyeblikket. Skuta er råtten på rot, og TN i 2,5 år har alle forutsetninger for å sparke høl i det som gjennstår av skroget.

Hvorfor er det så mange som vil tenke ekstremt kortsiktig her? jeg tror lett Tom er mannen for å redde oss fra nedrykk i år, men fri og bevare meg for videre utvikling. Det burde i det hele tatt ringe en bjelle når han har trent et høyt antall TL-klubber og fått sparken / forlatt klubben i dårlig stemning i samtlige. hvis dere hører godt etter så er det mulig dere og hører bjella....................Hørte du den?

Hvis vi sammenligner oss med Odd og Start og ikke minst Molde er tydeligvis ikke et år i Adecco noen gigantkrise, selv om det virker som om man like godt kan ta turen ut i garasjen med renneløkke ved første øyenkast.

Start og Odd har tildels fått rydda opp i styre og stell, kasta ut enkelte stormannsgale elementer og fått skuta på rett kjøl igjen. I år ligger Odd ann til å ta medlaje etter direkte opprykk fra Adecco og Molde kjemper om seriegull. Hvorfor skulle dette være umulig i FFK, hvis man bare våger å tenke litt langsiktig og skape kontinuitet i stedet for å hoppe på nærmeste nødløsning?

Huffda, du tar gjerne et år i Adecco. Råtten skute ? FFK kan råtne i adecco også vet du. Hvorfor bare tenke på det forflutne ? TN har også noe bra på cv-en for å ha sagt det.

Sammenligne oss med Odd, Start og Molde ? Hva med en sammenligning med Hamkam ? Eller sist FFK rykket ned ? 19 år i glemselens myr !

Din løsning med ett ? år i adecco er ikke min løsning, Her er det førstehjelp og respirator; (TN) som nå kan være løsningen for å overleve.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 25 aug 09, 19:10

hva om vi må si opp Nordlie neste sommer grunnet støy, det koster muligens 2-4 mill, dette er mye billigere enn å rykke ned til Adeccon i år.  Jeg ønsker han velkommen uavhengig av hvor lenge han blir,

Morsomt å se Ramberg nesten stiv i maska på tv'n i stad, tror han gruer seg til at det er slutt på klippe kort fra Aune uavhengig av prestasjon

 


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 25 aug 09, 19:19

tomroar kan hende han gruer seg til og svette litt mere Laughing

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Sulla

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 25 aug 09, 19:28

Jeg er alldeles ikke noe mer lysten på et år i addeco enn noen andre, men jeg tar ikke min død av det hvis man ser hvordan de andre klubbene har klart seg som har vært utsatt for samme skjebne. TN har ikke bare dritt på cv'en, men i min verden er det langt mer dritt en positivt. det er ikke så vanskelig å se.

Et cupgull med LSK og et sølv med start, samt viking som ble reddet fra nedrykk. Både LSK og Start har ligget med så og si brukket rygg i etterkant, og jeg tror lett de hadde vært sine respektive tittler foruten hvis de kunne bytte. Kjetil Rekdal har vunnet både sølv og gull med Enga, noen som vil ha han som trener?

Videre kan jeg ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne sammenligne oss med de jeg nevnte, og i stedet trekke fram HamKam? FFK har strengt tatt helt andre og større ressurser å trekke på en Kamma, og vil hvordan vi enn snur og vender på det være en økonomisk og tilskuermessig gigant i førstedivisjon sammenlignet med de andre lagene. I fotballen er det som kjent penga som rår nå til dags, og selv om det er skrint med det i FFK for tiden har de fleste adeccoklubber et betydelig mindre fundament selv om vi eventuellt måtte kutte halve budsjettet. I 84 var det meg bekjent ganske andre tider i forhold til hvilken rolle penger spillte i fotballen, så det scenarioet frykter jeg ikke overmåte.

Du snakker om respirator og førstehjelp. Mitt mening er at TN som trener vil være å kortsiktig kurere symptomene, når vi egentlig burde kurere sykdommen. 

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 25 aug 09, 19:30

tror både Ramberg og Kvisvik gruer seg, kanskje noe i administrasjonen som føler at direkte medlinger er vanskelig, men selvfølgelig de er vel vant til noe av det etter Henriksen kom inn, men nå vil det komme fra to kanter


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 aug 09, 19:49

Ramberg sliter i hvert fall veldig med å skjule sin misnøye i dette intervjuet med TV 2.


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 aug 09, 19:50

Opprinnelig postet av Sulla

Jeg er alldeles ikke noe mer lysten på et år i addeco enn noen andre, men jeg tar ikke min død av det hvis man ser hvordan de andre klubbene har klart seg som har vært utsatt for samme skjebne. TN har ikke bare dritt på cv'en, men i min verden er det langt mer dritt en positivt. det er ikke så vanskelig å se.

Et cupgull med LSK og et sølv med start, samt viking som ble reddet fra nedrykk. Både LSK og Start har ligget med så og si brukket rygg i etterkant, og jeg tror lett de hadde vært sine respektive tittler foruten hvis de kunne bytte. Kjetil Rekdal har vunnet både sølv og gull med Enga, noen som vil ha han som trener?

Videre kan jeg ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne sammenligne oss med de jeg nevnte, og i stedet trekke fram HamKam? FFK har strengt tatt helt andre og større ressurser å trekke på en Kamma, og vil hvordan vi enn snur og vender på det være en økonomisk og tilskuermessig gigant i førstedivisjon sammenlignet med de andre lagene. I fotballen er det som kjent penga som rår nå til dags, og selv om det er skrint med det i FFK for tiden har de fleste adeccoklubber et betydelig mindre fundament selv om vi eventuellt måtte kutte halve budsjettet. I 84 var det meg bekjent ganske andre tider i forhold til hvilken rolle penger spillte i fotballen, så det scenarioet frykter jeg ikke overmåte.

Du snakker om respirator og førstehjelp. Mitt mening er at TN som trener vil være å kortsiktig kurere symptomene, når vi egentlig burde kurere sykdommen. 

Innlegget ditt er selvfølgelig farget av dine meninger.

Jeg har ikke viten om årsaken til at LSK og Start ligger med brukket rygg, men jeg tviler på at Norli er syndebukken. Er det TN som stod for overskridelsene på Sør Arena, slik at underskuddet til Start havnet på +- 70 mill, ja ikke vet jeg, men du vet tydeligvis.

Rekdal, bør han være noe dårligere trener enn mange andre tippeligatrenere ? Alle trenere har jo sin egen personlighet som folk flest, Rekdal har i hvertfall i mine øyen vokst de senere år. Og HamKam er ikke noe å sammenligne seg med ? Du tar det visst for gitt du at FFK klatrer opp igjen etter en gjestevisitt i Adecco. Det gjør ikke jeg. Du tar det også for gitt at Adeccoligaspill vil gjøre at FFK-systemet blir kurert for alle sine sykdommer ? Det gjør ikke jeg, da kan det nok fort påløpe ennå flere diagnoser.

Sykdommen kan gjerne kureres ved fortsatt å være i TL, det er ikke nødvendig å rykke ned for det. Ved nedrykk så blir det mindre økonomiske ressurser, mindre interesse både fra riksmedia, regionalt og fra publikum. Jeg tror dette kan gi grobunn for ytterligere maktkamp og subkulturer. kanskje ennå værre enn nå. Jeg har tro på at evalueringen av det sportslige og det administrative, organisatorisek i klubben vil bli vel så fruktbar ved overlevelse som ved nedrykk.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !



Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 22 9

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3