Husk meg
Brukernavn
Passord

Du (Staten) betaler BBBs hjemreise

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

fanatic_so_what

Knøttespiller

Ble medlem: 26 aug 07
Innlegg: 44

Lagt til: 06 des 07, 12:37
Opprinnelig postet av Lars 29

Bra at du postet denne jambo. Så får endel av de som ennå ikke hvet hva dette dreier seg om, se realiteten. Har også sett disse filmene tidligere, og må vel si at det er ganske godt gjort at den " nye generasjonen " kan støtte en slik supportergruppering. Men det er vel en unnskyldning for disse handlingene også, feks at politiet var dumme, fotballforbundet var dumme eller at andre var dumme.

Tror vel ikke at flesteparten av de som kom hit har en jobb å gå til Radoslaw, det ville overraske meg stort. Er vel få arbeidsgivere som godtar at arbeidstakere blir borte i såpass mange dager ( hvis disse reiser rundt på de fleste bortekamper, stjeler, lager kvalme og blir arrestert ) De rakk vel ikke kampen igår engang.

Er vel nå også endel i BRH som sliter med hva de skal svare etter jambos innlegg, hmm..hva slags unnskyldning kan vi finne på nå? Kanskje at alle er imot oss, eller at PH folk er dumme, tanter indianere etc. Grunnen er ihvertfall ikke at de har så veldig mye annet viktig å gjøre, da de er veldig på hugget med andre innlegg. Men ja det nærmer seg vel tentamen.

Ja til trommesoloer, blussing på tribunen,  hopping, knyttet neve i logoen, og tildekkede ansikt, gjerne intervju i avisa med sladd foran øynene også . Det er jo kjempetøft Ha en fin dag allesammen....hehe.

 

  



Tja, selfølgelig skjer sånne ting fra tid til annen. Det er tross alt mye følelser involvert.
Jambo linker til en del klipp (spesielt det første) fra kamper under spesielle omstendigheter.det er tull å sette opp kamp mellom Partizan Beograd og Dinamo Zagreb, og det var faktisk Grobari som angrep BBB der,bare så det er sagt.

Uansett liten sjanse for at noe sånnt skjer i Norge, så jeg skjønner ikke helt poenget med hele oppstyret. Det er fullt mulig å ta det beste fra Ultras og ikke være så jælig redd for alt "nytt".

Det er få her som sier noe om de gode ting Ultras gruppene gjør, eller rettere sagt det er få her som vet om det. Det gjennomføres hele tiden humanitæraksjoner der gutter gir ,det lille de har, for å hjelpe noen som har det verre. Enten det er å samle inn penger for å hjelpe en gutt og hans foreldre bygge hus fodi de ikke har et sted å bo, eller kjøpe klær til et barnehjem, samle penger til barnesykehus, osv..osv..Det finnes utallige eksempler på dette, ikke bare bra BBB men fra mange andre *Ultrasgrupperinger.Noe sier meg at du Lars ikke hadde gjort det samme.Du kan sitte her på den høye hesten din å rette pekefinger mot den og den, men saken er at du aldri kommer til å forstå noe uansett.

Og ja Lars de fleste har faktisk jobb, de tjener kanskje ikke all verdens, men jobb har de og arbeidsgiveren lar de gledelig følge laget sitt, men dette er nok en annen ting du heller aldri kommer til å forstå..

---------------------------

Respekterer ingen med mer enn 2 foruminnlegg om dagen!


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 06 des 07, 13:03
Endret: 06 des 07, 13:10

Opprinnelig postet av Lars 29
Tror vel ikke at flesteparten av de som kom hit har en jobb å gå til Radoslaw, det ville overraske meg stort. Er vel få arbeidsgivere som godtar at arbeidstakere blir borte i såpass mange dager. 

 

Har du en ordentlig arbeidgiver, er det ikke noe problem å få seg fri i perioder for å følge en hobby, konkurrere i sport eller spille konserter. At du skriver at du ikke "tror" at det går an betyr egentlg ikke annet en at du er enten er fordomsfull eller har endel mentale begrensinger. Velg selv.

Du klarte faktisk å ødelegge den fornuftige diskusjonen Jambo la opp til. Flott!

---------------------------

"Bjørkøy blander perfekt saft og lager aldri bråk i innbytterboksen"
- Knut T. Eggen skryter av sin nye forsterkning


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 06 des 07, 13:43

Opprinnelig postet av jambo
Her er en annen samling videoer av BBB. Og til alle dere som nå vil komme til å hevde at jeg er på bærtur og bare har plukket ut de verste videoene og at ikke ALLE i BBB er med på dette og støtter det. Så er det faktisk slik at dette underbygger hvorfor BBB har fått et dårlig rykte på seg, og det helt tydelig ikke gjør nok for å få bukt med problemer. Og for å være helt ærlig så var det rimelig enkelt å finne disse. Måtte ikke lete lenge for å si det sånn...

Nr. 1 Her skjer det en del stygge ting, med hopping på hoder o.l Flere blir dratt unna tilsynelatende bevisstløse.

Nr. 2 Forskjellige bilder, noen ikke godt å si hva som skjer. Andre er mer stygge saker.

Nr. 3 Tøff bruk av bluss.

Nr. 4 Generell Hooligans oppførsel

Nr. 5 Her forteller det som skal være en av lederne i BBB om hvordan de kaster bluss på "vanlige" tilskuere fordi de ikke kunne nå til motstanderens supportergruppe. Og så avslutter han med å si at det var en flott "dag op jobben" eller noe i den dur.

Nr. 6 Gatekamp.

Nr. 7 ikke godt å si hva som skjer. Men det skal være et anrep på politiet.



Et lite utvalg, etter et kort søk.

Det første synlige motstanden mot serberne var i kampen mellom Dinamo Zagreb og Røde Stjerne. Det var et oppgjør mot en undertrykkende overmakt. Det er vel ingen her inne som støtter undertrykkende regimer?

BBB er i forbindelsen med frigjøringskrigen på Balkan annsett som helter i Kroatia. Kroatia hadde ingen hær, men takket være BBB, Torcida og Armada fikk Kroatia en hær på rekord kort tid. Unge gutter og menn som elsker sitt land.

Så kampene mot Serbiske lag ble ansett som nummeret inntil krig. Hadde Norge spilt landskamp mot Tyskland i 1944, vill det nok vært en mulighet til en markering av et ønske om norsk frigjøring.

PS: FFK spilte cupfinale i 1940, og det sies at nasjonalsangen ble sunget av FFK fansen (Ultras). All ære til FFK s første ultras gruppe! Tror et bluss hadde blitt tent om de hadde hatt tilgang til det.

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Hajduk_babe

Knøttespiller

Ble medlem: 14 aug 06
Innlegg: 26

Lagt til: 06 des 07, 14:37

Endelig noen som gjør leksen sin her ja!

Og ja, det er riktig at disse "grusomme" gruppene fra Kroatia hjelper til! Min egen bror har også fått STOR hjelp av Torcida. Han har alltid vært Hajduk fan, samme som min far og etter han hadde en bil ulykke i april som gjorde han lam fra livet og ned fikk familien støtte derfra.

Jeg skjønner faktisk ikke problemet til folk som må hyle opp på hver ting gutta gjør! Synes du det er ekstremt? Javel.. Hvem bryr seg? Jeg synes faktisk at de som tar i et tak for laget sitt uten ku-bjeller og nynning er skikkelige supportere!

---------------------------

Hajduk Split!!! ;)


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 06 des 07, 15:20

Hvordan forsvarer man at en person står frem "stolt som en hane" og forteller at de kaster brennende bluss, som holder flere hunder grader, mot vanlige tilskuere fordi det var for langt bort til den andre supportergrupperingen? Og jeg sier ikke at det ville vært ok å kaste det mot dem heller, om de mot formodning skulle klart å kaste så langt.

 

Akkurat det viser nok desverre at det er noe feil med holdningen, og når ledelsen støtter slikt, da kan man desverre heller ikke bli sjokkert når de havner i media gang på gang pga vold, tribunebråk, tyveri osv. osv.


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 06 des 07, 16:14
Endret: 06 des 07, 16:43
Bad Blue Boys var eksemplariske så politisjefen i Bergen.

 

 

Jeg startet denne tråden "Bad Blue boys var eksemplariske sa politisjefen i Bergen" på Plankehaugen kategorien, men Moderator valgte å sende den i papirkurven.

Synes den ikke var noe mindre passende enn de Holter har lagt inn om BBB på Plankehaug kategorien. Dette er kritikkverdig. Kopierte det jeg skrev og la det inn her. Blir nok kastet ut igjen, og for å klusse til nettet. Det kan jeg leve med.

Jeg skrev:

Når kaoset med kategorier et total, grunnet Holters selv, kan jeg legge inn en om BBB med ny vinkling på Plankehaug kategorien. Om den ikke blir kastet i papirkurven?

De som ble satt i arrest ble nektet adgang til fergen pga noen, ikke alle av dem hadde gjort noe som med passasjerene ikke likte.

Det var begrunnelsen for at de ikke kom med fegen, altså ikke pga enormt mye opptøyer og bråk i Bergen by.

Hadde de fått dratt, hadde de ikke oppholdt seg på norsk jord og ingen arrestasjone vært nødvendig. De ble arrestert pga at de oppholdt seg i Norge uten økonomiske grunnlag, ikke pga kriminalitet i den forstand.

Politisjefen fortalte på TV2 og i BT webTV at de som var blitt holdt i arrest hadde oppført seg eksmplarisk, og han la til at "rett skal være rett". Dette måtte han si om BBB. Han lyver nok.

En interessant kommentar til det temaet som blir diskutert nå.

Det som er interresant er om BBB er blitt en rød klut i noens øyne? Og alt man ser er bluss, bluss og bluss, eller julenisser, julenisser og julenisser?

Kan noen sette igang en tråd der vi kan komme med konstruktive, konkrete og fordomsfrie argumenter og forslag til bedring av supportermiljøet rundt FFK?

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Hajduk_babe

Knøttespiller

Ble medlem: 14 aug 06
Innlegg: 26

Lagt til: 06 des 07, 19:10

Og du har aldri tenkt tanken på at media overdriver og vrir fakta rundt til en løgn??

At de kaster bluss mot Torcida blir jeg forbanna over, men bare fordi jeg støtter dem og ikke BBB til vanlig.  Vi gjør faktisk like ting mot hverandre..

Og ALLE som går på en kamp som blir spilt mellom nettopp Hajduk og Dinamo vet hva de går til. Tro meg.. de som sto i mellom BBB og Torcida fikk ikke akkurat et sjokk. Det sitter ikke akkurat barne familier der slik som her i landet..

UANSETT hva noen her sier om Torcida og BBB er de helter!!

 

---------------------------

Hajduk Split!!! ;)


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 06 des 07, 20:53
Må innrømme at jeg blir litt bekymret på andres vegne her inne...

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 07 des 07, 06:33
At noen kan kalle disse for helter skremmer meg! Hiver bluss på andre supportere??? Helt??? fy f... at det går an!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 07 des 07, 08:00

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
At noen kan kalle disse for helter skremmer meg! Hiver bluss på andre supportere??? Helt??? fy f... at det går an!

 

Vel, det sier jo litt om enkelte her...

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 07 des 07, 08:10
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
At noen kan kalle disse for helter skremmer meg! Hiver bluss på andre supportere??? Helt??? fy f... at det går an!
Det er vel slik ultras er.. ingen overraskelse, men motbydelig

---------------------------

http://keiko99.net


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 07 des 07, 09:03

Opprinnelig postet av keiko99
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
At noen kan kalle disse for helter skremmer meg! Hiver bluss på andre supportere??? Helt??? fy f... at det går an!
Det er vel slik ultras er.. ingen overraskelse, men motbydelig

 

Det er her du tar feil IGJEN keiko99. Det er ikke slik Ultras er, det er slik Hooligans er. Problemet derimot er at alt for mange kaller seg Ultras, men opptrer som Hooligans. Det er da slike som deg desverre drar alle over en kam. Men det er ikke så rart at det blir sånn heller desverre.

 

 


Hajduk_babe

Knøttespiller

Ble medlem: 14 aug 06
Innlegg: 26

Lagt til: 07 des 07, 09:03

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
At noen kan kalle disse for helter skremmer meg! Hiver bluss på andre supportere??? Helt??? fy f... at det går an!

Jaja, dere skjønner jo faktisk ingen ting heller da.. Dere klarer å få med dere en episode av kastede bluss. Men ikke minnesmerkene utenfor begge stadioner.. Ganske utrolig egentlig!  Du drar ting ut av sammenheng og det vet du utrolig godt!

---------------------------

Hajduk Split!!! ;)


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 07 des 07, 09:12
Det er lett å se likhet mellom ultras og Hooligans. Dem har mye av det samme.. blir som A og B gjener i oslo også.

---------------------------

http://keiko99.net


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 07 des 07, 12:19

Opprinnelig postet av keiko99
Det er lett å se likhet mellom ultras og Hooligans. Dem har mye av det samme.. blir som A og B gjener i oslo også.

Fotballfans er det store problemet, for de som ikke klarer helt å definere og sette skiller mellom de ulike yttringsformene bland dem.

Felles for flere av artene er det at de krangler seg i mellom. Ett tydelig bevis på dette er krangelen her inne.

Ta dere en juleferie og spis ribbe og surkål, så roer dere ned hodene i riskremen etterpå.

God jul, hilsen Julenissen! (Med rød og hvit drakt - eller burberry caps)

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


rollz

Knøttespiller
Ble medlem: 13 aug 07
Innlegg: 52

Lagt til: 07 des 07, 14:07

Opprinnelig postet av keiko99
Det er lett å se likhet mellom ultras og Hooligans. Dem har mye av det samme.. blir som A og B gjener i oslo også.

Her drar jeg en ekte Keiko og svarer med en setning:  For min del var denne diskusjonen død, men denne påstanden er noe av det latterligste jeg noensinne har vært borti.

 

---------------------------

FCK
FFK
brigaderodhvit.com
95min med ekte kjærlighet.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 07 des 07, 14:14
Lurer på hvem det er, for det kan ikke være meg. Jeg kaller meg keiko99

---------------------------

http://keiko99.net


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 07 des 07, 14:50
Opprinnelig postet av rollz

Opprinnelig postet av keiko99
Det er lett å se likhet mellom ultras og Hooligans. Dem har mye av det samme.. blir som A og B gjener i oslo også.

Her drar jeg en ekte Keiko og svarer med en setning:  For min del var denne diskusjonen død, men denne påstanden er noe av det latterligste jeg noensinne har vært borti.

 

 

Viste ikke at det var påkrevd her på forumet å bruke en halv side når man svarer på et innlegg.

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 07 des 07, 15:12
bob bare la han være. han sier han tar en keiko så da kan det ikke være meg

---------------------------

http://keiko99.net


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 07 des 07, 15:50
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
At noen kan kalle disse for helter skremmer meg! Hiver bluss på andre supportere??? Helt??? fy f... at det går an!


Man kan da være en helt selv om man gjør mindre aksepterte ting på det personlige plan. Mange av de som ble sendt ut i andre verdenskrig av britiske tropper var kriminelle fanger, enda flere av de sjømennene som var med å vinne Napoelonskrigen var straffanger som satt inne for mord osv. De kjempet som helter for en sak man mente var riktig, gjør ikke det dem til helter? At disse gutta får kred fordi de var med i balkankrigen og deres innsats er noe du ikke kan uttale deg om, så tenk utenfor rammen av bluss for en gangs skyld. Bland ikke kortene, folk har en del fasetter, men her på forumet kan det virke som om man enten er Ultras eller imot, finnes ingen mellomting.


Keiko99, påstanden din om at Ultras og hooligans er like sammenlignbare som A og B gjengen er latterlig, men noe annet hadde jeg heller ikke ventet, din spissfindighet for nyanser er ikke akkurat til å hoppe i taket over.

---------------------------

The masses are never intelligent, and they are never wise. They are myopic and fickle. Always. When given power, they destroy everything..



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3